General Mobile 5 Plus İnceleme


General Mobile 5 Plus, Barcelona' da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Uygun fiyatı ve üst seviye teknik özellikleriyle dikkat çeken General Mobile 5 Plus, özellikle güncel Android sürümünü kullanması ve güncellemeleri hızlıca almasıyla dikkat çekiyor.


Metal çerçevesiyle beraber üst seviye malzeme kalitesiyle gelen General Mobile 5 Plus'ın ön camı, Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor.
2.5D teknolojisiyle yanlara doğru ovalleştirilen cam, üst seviye amiral gemi modellerini andıran bir ele oturuş pozisyonu sunuyor.
5.5 inç büyüklüğünde ve Full HD IPS ekrana sahip olan General Mobile 5 Plus, 401 ppi yoğunluğuna sahip.




Qualcomm'un Snapdragon 617 işlemcisinden gücünü alan General Mobile GM 5 Plus, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve microSD kart gibi zengin özelliklere sahip.

Önde ve arkada 13 Megapiksel çözünürlüğünde gelişmiş kamera sensörlerinin kullanıldığı General Mobile 5 Plus, önde tek LED, arkada ise çift LED flaş bizlere sunuyor.

General Mobile 5 Plus, Mart sonu ya da Nisan başı hem operatör hem de perakende kanalda satışa sunulacak.

Sadece Türkiye'de satışa sunulmayacak olan ürün Avrupa'da 199 Euro'luk fiyata sahip olacak. Ülkemizdeki fiyatının henüz netleşmediği General Mobile 5 Plus için söylenen fiyat 999 TL seviyesinde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder