General Mobile 4G İnceleme


Google' ın Nexus modellerini LG üretiyorken, ülkemizde Nexus 4 ve Nexus 5 modelleri geç de olsa satışa sunulmuştu. Fakat Motorola' nın üretimi Nexus 6 ülkemizde satışa sunulmadı.

Qualcomm'un 1.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisi, Adreno 306 grafik birimi, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği gibi fiyatına göre iddialı bir donanımla gelen General Mobile 4G, günümüzde kullanıcıların yapacağı pek çok işlemi zorlanmadan yapabilecek seviyede.





















Snapdragon 410 gibi az güç tüketen bir işlemci, 720p gibi sistemi zorlamayan bir ekran çözünürlüğü, sistemi zorlamayan ara birim ve 2500 mAh batarya bir araya gelince ortaya gelişmiş bir pil ömrü sunan cihaz çıkıyor.

Telefonu inanılmaz zorlamazsanız 2 gün, normal kullanımda ise 1 günü rahatlıkla gören bir batarya performansı mevcut.

699 TL gibi bir fiyata telefon alıyorsunuz. En güncel Android sürümüne sahip ve 2 sene boyunca Google'dan güncellemeleri alacak.

Telefonun donanımı da oldukça güçlü. Bu fiyata zaten anlattıklarım oldukça yeterliyken cihazın kamera performansını da görünce oldukça memnun kalıyorsunuz.





















Özellikle 5 Megapiksellik ön kamera ciddi anlamda başarılı. 13 Megapiksellik ana kamera da amiral gemisi modeller gibi fotoğraf çekmese de işini yapıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder